După muncă și răsplată!

Pe scena virtuala a Planetei oferim diplome elevilor laureati in domeniul artelor!

Adresăm mulțumirile noastre de suflet fiecăruia dintre cei care au crezut in demersul nostru , s-au asociat lui si au facut călătoria placuta. Artiștilor, asociatiilor si organizațiilor pe care le numim in mesajul nostru.
Suntem conștiente ca nu am ajuns inca la destinatie, dar, impreuna, drumul va fi mai plăcut!

Premii

La început de an, azi 24 ianuarie, într-o fericită suprapunere ca mesaj cu ziua unirii de la noi, fie ea și ”Mica Unire”, lumea sărbătorește Ziua Internațională a Educației.

Este un an special, slăbit de o provocare fără precedent, cea a crizei pandemice: sistemele școlare sunt obosite, părinții nu sunt în măsură să facă față „noului normal”, profesorii sunt în prima linie și au nevoie de sprijin, sărăcia crește și politicile guvernamentale sunt, acolo unde sunt, sub presiunea adoptării unor măsuri care să susțină educația, dar fără a risca sănătatea sau chiar viața celor mulți pe care îi implică.

Cluburile Soroptimist International din Romania sunt în comunitățile lor puncte de sprijin pentru cei in nevoie.

La nivelul Uniunii Soroptimist International Romania am ales să menționăm astăzi proiectul SI-STEM și să mulțumim celor 10 școli partenere, precum și tuturor specialiștilor care susțin scopul acestui proiect: dobândirea competențelor-cheie prin activități non-formale realizate cu cei implicați în învățământul gimnazial.

Astăzi îi sărbătorim pe elevii laureați din cele 10 școli care au demonstrat interesul pentru competențe de sensibilizare și expresie culturală, în particular creativitate/gândire creativă, gândire critică, comunicare, cooperare.

Uniunea Soroptimist International din România mulțumește celor care au făcut din educație punctul central al muncii lor, al vieții lor, acelora care în acest an, sub povara COVID 9, concep și decid redresarea și reziliența în jurul învățării pe parcursul întregii vieți.

Să pledăm pentru și să oferim sprijin educațional și măsuri de salvare pentru familii și comunități!

Într-o ceremonie virtuală globală, îi invităm pe podiumul Planetei și îî felicităm pe:

Andrei Velican

Bianca Harbuzararu

Bondor Darian

Borzoș Cosmin

David Sandu

Ioana Mădălina Iancu

Iuriciuc Sebastian

Knoor Anemona Oana

Mateo Tomaso

Raul Ifrim

Răvar Tudor Octavian

Tigancea Timea Eliza