Mihai Eminescu – 174 –la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Hărman

15 ianuarie este, ca în fiecare an, o zi specială pentru „Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”Hărman, fiind atât sărbătoarea școlii, cât și Ziua Culturii Române. Cu acest prilej, în școală, s-au desfășurat, încă de săptămâna trecută, intitulată „Săptămâna Eminescu”, o serie de activități educative dedicate poetului: concursuri de caligrafie a textului eminescian, la nivel de clase, momente poetice, vizionare de materiale documentare legate de biografia și opera poetului, concurs de desene și colaj. Punctul culminant l-a reprezentat schimbul de experiență didactică online între Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Hărman, Județul Brașov și Școala Gimnazială „Gheorghe Coman” Brăești, Județul Botoșani, prilej cu care s-a derulat concursul „Micul actor” constând în prezentarea unor dramatizări din opera lui Mihai Eminescu.

Afiș Organizatori / Parteneri
MIHAI EMINESCU -174

Pe locul I s-au situat elevii din clasa a IV-a A din Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Hărman, Județul Brașov, pe locul II, elevii de de clasa a VII-a, din Școala Gimnazială „Gheorghe Coman” Brăești, Județul Botoșani, iar pe locul III, elevii de clasa a VII-a din școala noastră.

Îi felicităm pe toți participanții și le urăm succes în realizarea materialelor pentru concursurile din proiect la care se vor înscrie.