Mulțumesc iubită mamă! -proiect educațional

În perioada 1-8 Martie, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Hărman a fost mesagerul primăverii. Instituția de învățământ a avut calitatea de coorganizator al proiectului de parteneriat cu titlul „Mulțumesc, iubită mamă”, celelalte două organizații fiind Clubul Soroptimist Internațional Brașov și Centrul de Asistență Socială Brașov.

În cadrul acestui proiect, elevii școlii au participat la un concurs de creație literară dedicat mamei, alături de copii ucraineni și copii de la Centrul de Asistență Socială Brașov. Câștigătorii noștri sunt: Keller Nicholas (clasa a V-a), Toader Adrian (clasa a VI-a) și Ignat Gabriela (clasa a VI-a). Toate lucrările elevilor au fost cuprinse într-o expoziție realizată la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Hărman.

Mulțumesc iubită mamă!

La nivelul colectivelor de elevi, primăvara și, implicit, Ziua Mamei au fost marcate prin realizarea de felicitări, desene cu tematică specifică, mărțișoare tradiționale, literare și muzicale.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și le urăm tuturor femeilor (mame, surori, bunici, prietene etc.) LA MULȚI ANI! și o primăvară însorită!

mai multe fotografii

Mama

Notă: Pentru a vedea următoarele pagini din documentul pdf, folosiți controalele din josul documentului.